RÓLUNK

Sziasztok!

Judy vagyok, a poszterek, mágnesek és képeslapok megálmodója.
Szeretem a szép dolgokat, szeretek dekorálni, lakberendezni és szeretem azokat a hétköznapi dolgokat, pillanatokat, vicces mondatokat és humoros szövegeket, amik megihletnek arra, hogy grafikává változzanak.
Majdnem minden táblának van személyes sztorija.

Az egész Judy Poster 3 éve, a hatalmas szabadságvágyammal kezdődött. Felmondtam a jól fizető, állandó munkahelyemen és igazi önismereti útra léptem. Világgá mentem, ami az üres pénztárcámnak köszönhetően egészen a Balatonig sikerült, persze épp nyáron, így biztos voltam benne, hogy remekül elleszek.

Tehát arra a nyárra, a Balatonon az volt a tervem, hogy elkészítem néhány ötletemet tábla grafikáknak, a saját lábamra állok és vállalkozni kezdek. Így készült el a grafikus barátnőm segítségével az első, 5-6 képből álló Balaton sorozat, amit lekasíroztam, majd elkezdtem a Káptalantóti és Tihanyi piacon árulni. A nulláról indult és lassan épült fel a Judy Poszter, de ebben magamra találtam.

A táblakép remek lakberendezési tárgy, kézzel készül és az ára miatt nem kell elköteleződni egyetlen darab mellett. Mostanra számos széria és méret elérhető, különböző stílusok között válogathattok a webshopban. Ha lakásfrissítésről (hangulati vagy szezonális) vagy ajándékozásról van szó, akkor remélem tudok segíteni, hogy megtaláld azt a képet, ami vidámságot, örömöt csempész az otthonokba. A kollekció folyamatosan bővül képeslapokkal, mágnesekkel és print képekkel is. Persze van még a tarsolyomban újdonság. 😉

Köszönet minden termék elkészüléséért a szuper csapatnak, akik támogatnak:

Ági, Zsuzsa, Bea, Orsi, Szabolcs, Peti és Andrej

Írj nekünk!

Ha kérdésed van a termékekről, szállításról vagy szeretnél kapcsolatba lépni velünk, akkor írj egy üzenetet!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search