ADATVÉDELMI NYILATKOZAT – JUDY POSTER SHOP

Az alábbiakban tájékoztatunk téged, mint honlapunk és webáruházunk látogatóját, valamint szolgáltatásaink igénybe vevőjét a társaságunk adatkezelési és adatvédelmi szabályairól.

Milyen alapelveket követünk adatkezelésünk során?

Az adatkezelése során az alábbi alapelveket követjük:

  1. a személyes adatokat jogszerűen és tisztességesen számodra átláthatóan kezeljük
  2. a személyes adatokat csak meghatározott, egyértelmű és jogszerű célból gyűjtjük és azokat nem kezeljük a célokkal össze nem egyeztethető módon
  3. az általunk gyűjtött és kezelt személyes adatok az adatkezelés céljai szempontjából megfelelőek és relevánsak, valamint csak a szükségesre korlátozódnak
  4. társaságunk minden észszerű intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az általunk kezelt adatok pontosak és szükség esetén naprakészek legyenek, a pontatlan személyes adatokat haladéktalanul töröljük vagy helyesbítjük
  5. a személyes adatokat olyan formában tároljuk, hogy csak a személyes adatok kezelése céljainak eléréséhez szükséges ideig legyenek azonosíthatóak
  6. megfelelő technikai és szervezési intézkedések alkalmazásával biztosítjuk a személyes adatok megfelelő biztonságát az adatok jogosulatlan vagy jogellenes kezelésével, véletlen elvesztésével, megsemmisítésével vagy károsodásával szemben

A személyes adataidat

  1. az előzetes tájékoztatáson alapuló és önkéntes hozzájárulásod alapján és csakis a szükséges mértékben és minden esetben célhoz kötötten kezeljük, azaz gyűjtjük, rögzítjük, rendszerezzük, tároljuk és felhasználjuk
  2. egyes esetekben az adataid kezelése jogszabályi előírásokon alapul és kötelező jellegű, ilyen esetekben erre a tényre külön felhívjuk a figyelmedet
  3. bizonyos esetekben a személyes adataid kezeléséhez társaságunknak, vagy pedig harmadik személynek fűződik jogos érdeke, például honlapunk, webáruházunk működtetése, fejlesztése és biztonsága

Kik vagyunk?

Nevünk:            Nagy Zékány Judit EV – Judy Design Webáruház
Székhelyünk:    Villány, Dózsa György út 21.  (a székhelyen üzlet ill. vevőszolgálat nem üzemel)

Honlapunk:     www.judypostershop.hu

Postacímünk:                          Villány, Dózsa György út 21.
telefonszámunk:                     +36-70-7707915
e-mail címünk:                        judypostershop@gmail.com

adószámunk:                          68253112-1-22
cégjegyzékszámunk:

Cégünk a GDPR 37. cikke alapján nem köteles adatvédelmi tisztviselő kinevezésére.

Adatfeldolgozók:

Az adatok kezelése során adatfeldolgozókat nem veszünk igénybe.

Külső szolgáltatók:

Külső szolgáltatókat veszünk igénybe.
A külső szolgáltatók rendszereiben kezelt személyes adatok tekintetében a külső szolgáltatók saját adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók.

  • barion payment zrt. ( 1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. épület 5. emelet 5.)
  • bubblestorm management ltd (woocommerce.com) (unit a206, the old biscuit mill (tobm), 373 – 375 albert road, woodstock cape town, south africa)
  • facebook (ireland ltd., 4 grand canal square, grand canal harbour, dublin 2, ireland)
  • google llc (1600 amphitheatre parkway, mountain view, ca 94043, usa)
  • microsoft corporation (one microsoft way, redmond, wa 98052-7329, usa)

Amennyiben az adatfeldolgozóink vagy a külső szolgáltatók körét módosítjuk, a változásokat átvezetjük jelen tájékoztatónkban.

Külső szolgáltatók:

Külső szolgáltatókat veszünk igénybe.
A külső szolgáltatók rendszereiben kezelt személyes adatok tekintetében a külső szolgáltatók saját adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók.

  • barion payment zrt. ( 1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. épület 5. emelet 5.)
  • bubblestorm management ltd (woocommerce.com) (unit a206, the old biscuit mill (tobm), 373 – 375 albert road, woodstock cape town, south africa)
  • facebook (ireland ltd., 4 grand canal square, grand canal harbour, dublin 2, ireland)
  • google llc (1600 amphitheatre parkway, mountain view, ca 94043, usa)
  • microsoft corporation (one microsoft way, redmond, wa 98052-7329, usa)

Amennyiben az adatfeldolgozóink vagy a külső szolgáltatók körét módosítjuk, a változásokat átvezetjük jelen tájékoztatónkban.

Az általunk kezelt adatok:

Az általunk kezelt adatok az adatkezelés célja szerint az alábbi csoportokba sorolhatók:

Honlap látogatása:
Cél a honlap rendeltetésszerű és színvonalas működésének biztosítása, a szolgáltatásaink minőségének ellenőrzése és javítása, a rosszindulatú, weboldalunkat támadó látogatók beazonosítás, a látogatottság mérésére, statisztikai célok.

Kezelt adatok:

  • ip cím
  • a látogatás időpontja
  • a meglátogatott aloldalak adatai,
  • az ön által használt operációs rendszer és böngésző típusa

Regisztráció a honlapon:
Cél a látogatóinknak teljesebb felhasználói élmény nyújtása, értesítés üzemszünetről, társaságunk elérhetőségének módosulásáról, stb. az adatokat a regisztráció törléséig, vagy a hozzájárulás visszavonásáig kezeljük.

Kezelt adatok:

  • felhasználónév
  • e-mail cím
  • jelszó

Webáruház szolgáltatásainak igénybe vétele:
Cél a látogatók regisztrációja és nyilvántartása, megrendelések kezelése és teljesítése, a vásárlások, a számlázás és a kézbesítés kezelése, panaszok kezelése, visszahívások ügyintézése, vásárlóink szokásainak elemzése, vásárlóinkkal kapcsolattartás.
Jogalap: hozzájárulás, szerződés, jogszabályi rendelkezés (gdpr 6.cikk (1) bek. c) pont, eker tv. 13/a §, számv. tv. 169. §).
Kezelés időtartama: webáruház működésének időtartama alatt határozatlan ideig, de legkésőbb az adatkezelési hozzájárulás visszavonásáig. a szerződések teljesítéséhez kapcsolódó adatok megőrzési ideje 5 év. a kiállított számláknak és azon iratoknak, melyek alapján a számlák kiállítása megtörtént, a megőrzési ideje 8 év.

Kezelt adatok:

  • vezetéknév
  • keresztnév
  • cégnév
  • telefonszám és e-mail cím,
  • az ön vásárlásainak adatai (termék, mennyiség, ár, időpont),
  • fizetéssel kapcsolatos adatok (fizetési határidő, bankszámlaszám, bank- vagy hitelkártyaszám, e-pénztárca, utánvétel, stb.),
  • egyszeri vagy tartós kedvezmények, akciókban részvétel,
  • kiszállítással kapcsolatos adatok: kiszállítási határidő és kiszállítási cím (irányítószám, település, közterület neve és jellege, házszám, emelet, ajtó) vagy az átvételi pont adatai,
  • számlázási név, természetes személy esetén teljes név,
  • az ön adószáma vagy adóazonosító jele (amennyiben ezek az adatok a számlázáshoz szükségesek)
  • számlázási cím (irányítószám, település, közterület neve és jellege, házszám, emelet, ajtó).

Hírlevél szolgáltatás:
A cél kapcsolattartás, új akciókról, új termékeinkről értesítünk téged. Az adatokat a hírlevélről történő leiratkozásig kezeljük.

Kezelt adatok:

  • teljes név
  • email cím

Direkt marketing szolgáltatás:

Vásárlói szokásainak elemzése alapján személyre szabott ajánlatokat készítünk és küldünk, üzletszerzési célból önt megkeressük, az általunk forgalmazott termékekről és szolgáltatásokról tájékoztatókat küldünk. Adatokat hozzájárulás alapján, a leiratkozásig kezeljük.

Kezelt adatok:

  • teljes név
  • születési időpont (16 vagy 18 életév betöltésének igazolásához)
  • e-mail cím
  • telefonszám (nem kötelező)
  • a vásárlásod adatai

Ügyintézés, panasz:
Észrevételre, panasz esetén válaszadás céljából jogi kötelezettségünknél fogva az adatokat 5 évig kezeljük.

Kezelt adatok:

  • teljes név
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • levelezési cím
  • egyéb személyes üzenet

Nyereményjáték:
Cél az üzletmenetének pozitív irányba befolyásolása figyelemfelhívással és értékes nyeremények kisorsolásával, vásárlók elégedettségének növelése. Az adatokat hozzájárulás alapján és jogi kötelezettségnél fogva résztvevők esetén a játék végéig, nyertesek esetén 1 évig kezeljük.

Kezelt adatok (a nyereményjátéktól függően):

  • teljes név
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • lakcím

A weboldalunk látogatóitól csak akkor kérjük személyes adataikat, ha regisztrálni, bejelentkezni, nyereményjátékban részt venni, illetve a webáruházunkban vásárolni szeretnének.

A regisztráció illetve a webáruház szolgáltatásainak igénybevétele kapcsán megadott személyes adatokat nem kapcsolhatjuk össze és a látogatóink beazonosítása alapvetően nem célunk.

Az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéseiddel a judypostershop@gmail.com e-mail címen kérhetsz további tájékoztatást, válaszunkat késedelem nélkül, 8 napon belül (legfeljebb azonban 1 hónapon belül) megküldjük az általad megadott elérhetőségre.

Mik azok a sütik és hogyan kezeljük őket?

A sütik (cookie-k) olyan kisméretű adatfájlok (továbbiakban: sütik), amelyek a weboldalon keresztül a weboldal használatával kerülnek az ön számítógépére úgy, hogy azokat az ön internetes böngészője menti le és tárolja el. a leggyakrabban használt internetes böngészők (chrome, firefox, stb.) többsége alapbeállításként elfogadja és engedélyezi a sütik letöltését és használatát, az viszont már öntől függ, hogy a böngésző beállításainak módosításával ezeket visszautasítja vagy letiltja, illetve ön a már a számítógépen lévő eltárolt sütiket is tudja törölni.  a sütik használatáról az egyes böngészők „súgó” menüpontja nyújt bővebb tájékoztatást.

Vannak olyan sütik, amelyek nem igénylik az előzetes hozzájárulásodat, ilyenek például a hitelesítési, multimédia-lejátszó, terheléskiegyenlítő, a felhasználói felület testreszabását segítő munkamenet-sütik, valamint a felhasználó-központú biztonsági sütik.

A hozzájárulást igénylő sütikről – amennyiben az adatkezelés már az oldal felkeresésével megkezdődik – a társaságunk az első látogatás megkezdésekor tájékoztatja önt és kérjük az ön hozzájárulását.

Társaságunk nem alkalmaz és nem is engedélyez olyan sütiket, amelyek segítségével harmadik személyek a te hozzájárulásod nélkül adatot gyűjthetnek.

A sütik elfogadása nem kötelező, a társaságunk azonban nem vállal azért felelősséget, ha sütik engedélyezése hiányában a weblapunk esetleg nem az elvárt módon működik.

Milyen sütiket alkalmazunk?

Webáruházakra jellemző cookie-k az úgynevezett „jelszóval védett munkamenethez használt cookie”, „bevásárlókosárhoz szükséges cookie-k” és „biztonsági cookie-k”, melyek használatához nem szükséges előzetes hozzájárulást kérni az érintettektől.

Az adatkezelés jogalapja: az érintettől hozzájárulás nem szükséges, amennyiben a cookie-k használatának kizárólagos célja az elektronikus hírközlő hálózaton keresztül történő közléstovábbítás vagy arra az előfizető vagy felhasználó által kifejezetten kért, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtásához a szolgáltatónak feltétlenül szüksége van.

A kezelt adatok köre: egyedi azonosítószám, dátumok, időpontok.

Az adatok törlésének határideje: az adatkezelés időtartama a session cookie-k esetén a honlap látogatásának befejezéséig tart.

Az adatkezelés célja: a felhasználók azonosítása, a „bevásárlókosár” nyilvántartására és a látogatók nyomon követése.

A weboldalak külső (nem a szolgáltató által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmaznak, ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért felelősséget nem vállalunk.

A webáruház látogatottsági adatait a google analytics szolgáltatás igénybevételével végzi szolgáltató. A honlapon a google analytics szolgáltatásához kapcsolódó kódok kerültek elhelyezésre, melyek az egyes látogatásokhoz kapcsolható statisztikai jellegű adatot továbbítanak szolgáltató külső szerverére. A továbbított adatok az érintett kizárólagos azonosítására nem alkalmasak.

Az adattárolás az érintett informatikai eszközén valósul meg. Az érintettnek lehetősége van a cookie-kat törölni a böngészők eszközök/beállítások menüjében az adatvédelem menüpont beállításai alatt.

A szolgáltatás igénybevételével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy szolgáltató a jelen adatvédelmi tájékoztatóban leírtaknak megfelelően, a szolgáltatás teljes körű nyújtásának céljából szolgáltató összegyűjtse és kezelje személyes adatait.

A harmadik féltől származó sütiről (third party cookie) részletesen itt https://www.google.com/policies/technologies/types/, az adatvédelemről pedig itt https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=hu olvashat.

Mit kell tudni még webáruházunk adatkezeléséről?

A személyes adatokat önkéntesen bocsátod rendelkezésünkre a regisztráció, a vásárlás illetve a társaságunkkal kapcsolattartása során, éppen ezért kérjük, hogy adataid közlésekor fokozatosan ügyeljen azok valódiságára, helyességére és pontosságára, mert ezekért te vagy felelős. A helytelen, pontatlan vagy hiányos adat akadálya lehet a szolgáltatásaink igénybevételének.

Amennyiben nem a saját, hanem más személy személyes adatait adod meg, úgy vélelmezzük, hogy te az ehhez szükséges felhatalmazással rendelkezel.

Az adatkezeléshez adott hozzájárulásodat bármikor ingyenesen visszavonhatod

  • a regisztráció törlésével,
  • az adatkezeléshez hozzájárulás visszavonásával, illetve
  • a regisztráció során feltétlen kitöltendő bármely adat kezeléséhez vagy felhasználásához való hozzájárulás visszavonásával vagy zárolásának kérésével.

A hozzájárulás visszavonásának regisztrálását – technikai okokból 8 napos határidővel vállaljuk, azonban felhívjuk a figyelmét arra, hogy jogi kötelezettségünk teljesítése vagy jogos érdekeink érvényesítése céljából bizonyos adatokat a hozzájárulás visszavonása után is kezelhetünk (pl. számv tv. 169. § , fogyv tv. 17/a §)

Megtévesztő személyes adat használata esetén, illetve ha valamelyik látogatónk bűncselekményt követ el vagy társaságunk rendszerét támadja, az adott látogató regisztrációjának megszüntetésével egyidejűleg adatait haladéktalanul töröljük, illetve – szükség esetén – megőrizzük azokat a polgári jogi felelősség megállapításának vagy büntető eljárás lefolytatásának időtartama alatt.

Mit kell tudni direkt marketing és hírlevél célú adatkezelésünkről?

A regisztráció során tett nyilatkozatoddal vagy később, a webáruház felületén tárolt személyes adataid módosításával (azaz hozzájárulási szándékod egyértelmű kinyilvánításával) hozzájárulásodat adhatod ahhoz, hogy a személyes adataidat marketing célokra is felhasználhassuk. Ebben az esetben – a hozzájárulás visszavonásáig – az adataidat direkt marketing és/vagy hírlevél küldés céljából is kezeljük és az részedre reklám- és egyéb küldeményeket, valamint tájékoztatókat és ajánlatokat küldünk és/vagy hírlevelet továbbítunk (grtv. 6. §).

A hozzájárulásodat a direkt marketing és a hírlevél tekintetében együttesen vagy külön-külön is megadhatod illetve azt/azokat ingyenesen és bármikor visszavonhatod.

A regisztráció törlését minden esetben a hozzájárulás visszavonásának tekintjük.  A direkt marketing és/vagy hírlevél célú adatkezeléshez hozzájárulás visszavonását nem értelmezzük egyúttal a webáruházunkkal kapcsolatos adatkezelési hozzájárulás visszavonásának.

Az egyes hozzájárulások visszavonásának illetve lemondásnak a regisztrálását – technikai okokból –  8 napos határidővel vállaljuk.

Mit kell tudni a nyereményjátékokról?

Kampányjelleggel szervezhetünk nyereményjátékokat, melyek eseti feltételeit külön szabályzat tartalmazza. Az aktuális akció szabályzata minden esetben megtalálható a honlapunk nyitó oldalán, központi helyen elhelyezett linken.

Egyéb adatkezelési kérdések

az adataidat csak jogszabályban meghatározott keretek között továbbíthatjuk, adatfeldolgozóink esetében pedig szerződéses feltételek kikötésével biztosítjuk, hogy ne használhassák az te hozzájárulásoddal ellentétes célokra az te adataidat. További információ a 2. pontban található.

Társaságunk külföldre a gdpr és az infotv. vonatkozó rendelkezései alapján továbbíthat csak adatot.

A bíróság, az ügyészség és más hatóságok (pl. rendőrség, adóhivatal, nemzeti adatvédelmi és információszabadság hatóság) tájékoztatás adása, adatok közlése vagy iratok rendelkezésre bocsátása miatt megkereshetik társaságunkat. Ezekben az esetekben adatszolgáltatási kötelezettségünket teljesítenünk kell, de csak a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges mértékben.

Társaságunk adatkezelésében és/vagy adatfeldolgozásában részt vevő közreműködői és munkavállalói előre meghatározott mértékben – titoktartási kötelezettség terhe mellett – jogosultak az te személyes adataidat megismerni.

A te személyes adataidat megfelelő technikai és egyéb intézkedésekkel védjük, valamint biztosítjuk az adatok biztonságát, rendelkezésre állását, továbbá óvjuk azokat a jogosulatlan hozzáféréstől, megváltoztatástól, sérülésektől illetve nyilvánosságra hozataltól és bármilyen egyéb jogosulatlan felhasználástól.

Szervezeti intézkedések keretében épületeinkben ellenőrizzük a fizikai hozzáférést, munkavállalóinkat folyamatosan oktatjuk és a papír alapú dokumentumokat megfelelő védelemmel elzárva tartjuk. A technikai intézkedések keretében titkosítást, jelszóvédelmet és vírusirtó szoftvereket használunk. Felhívjuk azonban a figyelmedet arra, hogy az interneten keresztüli adattovábbítás nem tekinthető teljes körűen biztonságos adattovábbításnak. Társaságunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a folyamatokat minél biztonságosabbá tegyük, a weblapunkon keresztül történő adattovábbításért azonban nem tudunk teljes felelősséget vállalni, ám a társaságunkhoz beérkezett adatok tekintetében szigorú előírásokat tartunk be a te adataidnak biztonsága és a jogellenes hozzáférés megakadályozása érdekében.

A biztonsági kérdésekkel kapcsolatban kérjük a segítségedet abban, hogy gondosan őrizze meg honlapunkhoz és/vagy webáruházunkhoz meglévő hozzáférési jelszavad és ezt a jelszót senkivel se oszd meg.

Mik a jogaid és jogorvoslati lehetőségeid?

Az adatkezelésről

  • tájékoztatást kérhetsz,
  • kérheted az általunk kezelt személyes adataid helyesbítését, módosítását, kiegészítését,
  • tiltakozhatsz az adatkezelés ellen és kérheted adataid törlését valamint zárolását (a kötelező adatkezelés kivételével),
  • bíróság előtt jogorvoslattal élhetsz,
  • a felügyelő hatóságnál panaszt tehetsz, illetve eljárást kezdeményezhetsz (https://naih.hu/panaszuegyintezes-rendje.html).

Felügyelő hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

  • Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
  • Levelezési cím: 1530 Budapest, pf.: 5.
  • Telefon: +36 (1) 391-1400
  • Fax: +36 (1) 391-1410
  • E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
    honlap: https://naih.hu/

A kérelmedre tájékoztatást adhatunk az általunk kezelt, illetve az általunk – vagy a megbízott adatfeldolgozónk által – feldolgozott

  • adataidról,
  • azok forrásáról,
  • az adatkezelés céljáról és jogalapjáról,
  • időtartamáról, ha pedig ez nem lehetséges, ezen időtartam meghatározásának szempontjairól,
  • az adatfeldolgozóink nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységükről,
  • adatvédelmi incidensek körülményeiről, hatásairól és az elhárításukra valamint megelőzésükre tett intézkedéseinkről, továbbá
  • az ön személyes adatainak továbbítása esetén az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről.

A kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, 8 napon belül (legfeljebb azonban 1 hónapon belül) adjuk meg tájékoztatásunkat. A tájékoztatás ingyenes kivéve akkor, ha a folyó évben azonos adatkörre vonatkozóan tájékoztatási kérelmet már nyújtottál be hozzánk. Az általad már megfizetett költségtérítést visszatérítjük abban az esetben, ha az adatokat jogellenesen kezeltük vagy a tájékoztatás kérése helyesbítéshez vezetett. A tájékoztatást csak törvényben foglalt esetekben tagadhatjuk meg jogszabályi hely megjelölésével, valamint a bírósági jogorvoslat illetve a hatósághoz fordulás lehetőségéről tájékoztatással.

Társaságunk a személyes adatok helyesbítésről, zárolásról, megjelölésről és törlésről továbbá mindazokat értesíti, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbította, kivéve akkor, ha az értesítés elmaradása a te jogos érdekeidet nem sérti.

Amennyiben a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesítjük, a kérelem kézhezvételét követő 8 napon belül (legfeljebb azonban 1 hónapon belül) írásban vagy – a hozzájárulásoddal– elektronikus úton közöljünk elutasításunk indokait és tájékoztatjuk a bírósági jogorvoslat, továbbá a hatósághoz fordulás lehetőségéről.

Amennyiben tiltakozol a személyes adataid kezelése ellen, a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, 8 napon belül (legfeljebb azonban 1 hónapon belül) megvizsgáljuk és a döntésünkről írásban tájékoztatunk. Amennyiben úgy döntöttünk, hogy a tiltakozásod megalapozott, abban az esetben az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is – megszüntetjük és az adatokat zároljuk, valamint a tiltakozásról, továbbá az annak alapján tett intézkedésekről értesítjük mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbítottuk, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében.

Abban az esetben megtagadjuk a kérés teljesítését, ha bizonyítjuk, hogy az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az ön érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak. Amennyiben a döntésünkkel nem értessz egyet, illetve ha elmulasztjuk a határidőt, a döntés közlésétől, illetve a határidő utolsó napjától számított 30 napon belül bírósághoz fordulhatsz.

Az adatvédelmi perek elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik, a per – az érintett választása szerint – az érintett lakhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható. Külföldi állampolgár a lakóhelye szerint illetékes felügyeleti hatósághoz is fordulhat panasszal.

Kérjük, hogy mielőtt a felügyeleti hatósághoz vagy bírósághoz fordulnál panaszoddal – egyeztetés és a felmerült probléma minél gyorsabb megoldása érdekében – keresse meg társaságunkat!

Melyek a főbb irányadó jogszabályok tevékenységünkre?

  • a természetes személyeknek a személyes adatok kezeléséről szóló az európai parlament és a tanács (eu) 2016/679 rendelete (gdpr)
  • az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi cxii. törvény – (info tv.)
  • a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi v. törvény (ptk.)
  • az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi cviii. törvény – (eker tv.)
  • az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi c. törvény – (ehtv)
  • a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi clv. törvény (fogyv tv.)
  • a panaszokról és a közérdekű bejelentésekről szóló 2013. évi clxv. törvény. (pktv.)
  • a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi xlviii. törvény (grtv.)
  • a számvitelről szóló 2000. évi c. törvény (számv tv.)
    Adatkezelési tájékoztató módosítása

Társaságunk fenntartja magának a jogot jelen adatkezelési tájékoztató módosítására, amelyről az érintetteket megfelelő módon tájékoztatja.

Az adatkezeléssel kapcsolatos információk közzététele a https://judyposter.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/ weboldalon történik.

2018.05.28.

Írj nekünk!

Ha kérdésed van a termékekről, szállításról vagy szeretnél kapcsolatba lépni velünk, akkor írj egy üzenetet!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search